Pandemie & JAATY

Pandemie COVID-19 zasáhla celý svět a místo, abychom si společně užívali prvních teplých paprsků, zahnala nás do našich domovů. Jaký vliv má výjimečný stav na JAATY (a vaše objednávky)? 

 

 blog_pandemie

 Ilustraci s pandami prosím berte s nadhledem. To je tak, když slyšíte o pandemii od rána do večera. © Kristýna Gregorová

 

Výroba pokračuje

 

I přesto, že se svět zastavil, kvůli preventivnímu opatření proti šíření viru COVID-19, v JAATY výroba pokračuje. Nemusíte mít obavy, že by vaše objednávka nedorazila. Naopak se snažíme naše procesy zrychlovat, aby byla vaše nová radost co nejdříve i ve vašich rukách. Navíc jsme připravili novinky, které jistě potěší. Čtěte dál.

 

#malynakupvelkapomoc

 

Stali jsme se součástí iniciativy #malynakupvelkapomoc. Jejím cílem je sdružit a podpořit lokální značky, pro které je aktuální nelehké období opravdu kritické. Výběr obsahuje prověřené a kvalitní tvůrce, podniky, malé firmičky, kterým můžete ať už nákupem či sdílením pomoci. Protože každý malý nákup je velká pomoc. Jako poděkování za vaši podporu i my máme něco pro vás:

 

1. Ke každému nákupu dárek

 

V každé objednávce najdete malé překvapení pro radost. 

 

2. Doprava zdarma

 

Při nákupu nad 1000 Kč platíme dopravu za vás. Jestliže si vyberete do této částky, přidali jsme do nabídky dalšího výhodnějšího dopravce, který vám přiveze balík až k vašim dveřím. 

 

3. Online platba kartou

 

Abychom vás uchránili od zbytečného kontaktu s hotovostí, nově můžete platit jednoduše online kartou. Nejrychlejší způsob platby na pár kliknutí. O to dřív se můžete těšit na nového člena domácnosti od JAATY.

 

Děkujeme 

 

Jsme opravdu ze srdce vděční za každou objednávku, sdílení nebo označení na sociálních sítích. Že můžeme přinášet do vašich domovů radost i přes okolnosti, které nám všem pandemie přinesla. 

 

Přejeme všem zdraví a sílu na přečkání nynějšího bezčasí. Jedno je jisté. Za každým mrakem se skrývá slunce. #spolecnetozvladneme