Jarní novinky s překvapením

Jaro 2020 se už navždy napíše do historie jako jaro, kdy se všichni zavřeli doma a nic se nestalo. Ale je to skutečně pravda? 

 

Nás slunce vyhnalo do lesů pozorovat probouzející se přírodu. Do ateliéru v Beskydech vstoupilo jaro v plné síle a můžete se těšit z novinek, které jsme pro vás v kvetoucím opojení přichystali. Tak jdeme na to!

 

 jaaty_ilustrace

Mezi novinkami najdete například svatební blahopřání.

 

 

1. Dřevěné dekorace s vůní jara

 

První jarní novinku jste si přáli delší čas. A protože jsou naše ilustrované vánoční dekorace vaše nejoblíbenější, pustili jsme se i do jarních (velikonočních) ozdob.

 

Jarní kolekce LORE inspirovaná folklorním ornamentem. Nakreslili jsme hlavní jarní představitele z české flory a fauny. Vlaštovku jako posla jara a naděje, zajíčka ve skoku nebo něžnou bleduli. Rozveselit si domov vkusně nikdy nebylo jednodušší.

 

jaaty_blog_jarni-novinky-kolekce-lore-beranek

Dřevěné jarní dekorace s odkazem na české tradice a tvarosloví

 

 

2. JAATY se rozrůstá o novou kategorii

 

Vedle dřeva máme slabost pro krásný papír. JAATY se rozrůstá o novou kategorii ILUSTRACE, kde si papír užijete naplno.

 

A proč právě ilustrace? Půlka dua JAATY Kristýna Gregorová ilustraci vystudovala a vedle dřeva se jí aktivně věnuje. A že ilustraci nenajdete jen v knihách, se můžete přesvědčit ZDE.

 

jaaty_ilustrace_plakaty_eucalyptus

To, kým jsme, formují nejen lidé kolem nás, ale i naše prostředí. Buďte tvůrcem svého prostoru.

 

 

3. Vlastní galerie na dosah ruky

 

Jemné ilustrace tištěné na krásný papír a v malém nákladu. Objevte kouzlo zprostředkované rostlin a zvířat a nahlédněte do nové nabídky autorských plakátů.

 

Plakáty jsou formou, jak se obklopovat uměním za dostupné ceny. Navíc je můžete elegantně zavěsit na plakátové dřevěné lišty.

 

 jaaty_blog-jarni-novinky-plakat-dinosauri

Plakáty na lištách připomínají japonské obrazy nebo "oldshool" nástěnky.

 

 

4. Darujte úsměv kouskem papíru

 

Každou chvíli je v životě člověka příležitost k radosti. Narozeniny, výročí, svátky, Vánoce... A když není, můžeme si ji vytvořit.

 

Pro takové chvíle u nás nově najdete blahopřání s příběhem. Darujte svou pozornost a zájem. Blahopřání, kterým řeknete, že vám na blízkých kolem vás opravdu záleží. 

 

JAATY_ilustrace_blahoprani_prani

Blahopřání udělá radost s dárkem, ale i samostatně.

 

 

5. Deník na vaše rostlinné dobrodružství

 

Naší asi nejmilejší novinkou je dřevěný zápisník Rostlinopis. Během jarního výjimečného stavu jsme se ve volných chvílích pustili do pěstování zeleně. Hrabání v hlíně nás přivedlo k potřebě si informace o rostlinách zaznamenávat.

 

Jejich změny, růst, plánování sadby... A jak psal milovaný Čapek ve své knize Zahradníkův rok, práce na zahradě nikdy nekončí. Rostlinopis je zde pro všechny zapálené zahradníky, ať už se jedná o sad nebo parapet.

 

 JAATY_woodbook_rostlinopis

 Rostlinopis se může stát herbářem, deníkem pokojovek nebo soupisem zahradních činností.

 

 

6. A nakonec ♥

 

Poslední jarní (ne)novinkou jsou srdíčkové náušnice, které jste si oblíbili při našem společném setkání na design marketech. Nově švestkové náušnice LASKAVA koupíte také online. 

 

Pro všechny věrné zákazníky, kteří dočetli až na konec, máme jarní slevu 15% na vše při zadání KÓDU: JAROJETU ♥

 

JAATY_nausnice_laskava

Láska v uších, láska v mysli.