Ježíškova dílna z Beskyd a Vánoce 2020

Vánoční atmosféra v JAATY vládla už od konce léta. Pro letošní adventní čas jsme pro vás připravovali úplně nové vánoční dekorace plné lesa a geometrie. V článku zjistíte, jaké další novinky vznikly a na co se těšit v novém roce.

 

JAATY_vanocni-dekorace-2020-přírodní-zviřatka

Buková zvířátka z kolekce Lesní příběh, varianta přírodní

 

Uvolnit místo novým kolekcím

 

O našich dřevěných vánočních dekoracích jste mohli číst ve Forbes nebo CZECHDESIGN. Pro letošní rok jsme se rozhodli ukončit výrobu pro kolekce minulé, aby uvolnily místo pro kolekce nové. A můžeme se zaručit, že jsou nové dřevěné vánoční ozdoby ještě krásnější, pevnější a navíc ve více barevných variantách.

 

JAATY_vanocni-dekorace-2020-šedá

Šedá novinka Vánoc 2020: Lesní příběh

 

Příběh nových vánočních ozdob 2020

 

Vánoční kolekce vznikaly ve skicáku v létě, ale nápady jsme si zapisovali dlouho předtím. Zvolili jsme pevnější materiál, přidali barvy. Avšak takové, aby se kolekce příjemně kombinovaly a nesly ducha Vánoc.

 

 ZVÍŘÁTKA 

 

Na vánočním stromečku nesměla chybět zvířátka z lesa. Kolekce Lesní příběh se stala tuto zimu nejoblíbenější! S vánočním stromečkem si tak přinesete i jejich obyvatele. V tradiční hnědé, přírodní bukové nebo decentní šedé

 

VLOČKY

 

Pro milovníky ledových Vánoc jsme navrhli kolekci Sněha. Něžné vločky jsme nakreslili podle vloček opravdových. Výsledkem jsou sněžné mandaly v barvách přírodní buk a stříbrná. 

 

 HVĚZDY 

 

Třetí a poslední vánoční kolekcí mezi novinkami je geometrická Ve hvězdách. Protože sami tíhneme ke geometrickým abstrahovaným tvarům. Tu pravou zlatou pro hvězdy jsme hledali víc než rok. Vyzkoušeli nespočet výrobců, druhů, odstínů. Až jsme našli tu dokonalou. S kousky opravdového kovu.

 

 

JAATY_vanocni-dekorace-2020-zlata

Zářivá zlatá kolekce Ve hvězdách

 

Les jako Betlém

 

U vánočních ozdob jsme letos nezůstali. Z procházek podzimní krajinou vznikla myšlenka dřevěných siluet stromů. Vystavit si doma tak trochu jiný Betlém. Z nových vánočních dekorací stromečků si poskládáte les podle svého přání – jednotlivě nebo jako celé sady. V přírodním provedení nebo geometrickém minimalismu.

 

JAATY_vanocni-dekorace-betlem-les

Geometrické Ledové království v duchu severského stylu a hravý Kouzelný les

 

 

Uchovat vzpomínky na jednom místě

 

Velké kvalitní album pro uchování vzpomínek po generace. Takový nemalý cíl jsme si dali. Ale protože umíme kvalitně ochránit dřevo a vybrat ten nejkrásnější papír, nebojíme se, že bychom cíl nesplnili. Zatím můžete vybírat ze dvou variant. Černé album se zlatým srdcem a album světlé s českou květenou. V novém roce se těšte na nové krásné papírové kombinace i velikosti.

 

V každém albu je základem kombinace tvrdého a jemného papíru, roztomilá stužka, které to vše drží pohromadě a autorská ilustrace. Jako výrobci vám album upravíme na přání. Napište nám svou představu a vyrobíme vám album snů. K fotoalbu doporučujeme praktické  fotorůžky a fotolepky.

 

jaaty_drevene-album_srdicko

Fotoalba ručně kolorujeme zlatou barvou. Zlatou jsme si letos opravdu zamilovali.

 

Malý tip na závěr: Darujeme české Vánoce

 

V předvánočním čase vzniklo úžasné hnutí Darujeme české Vánoce, které sdružuje řemeslníky, umělce a další tvůrce. Vzniklo tak místo, kde najdete svého lokálního tvůrce, ať už jde o cokoliv. Nejen na Vánoce. 

 

A my vám ze srdce děkujeme, že jste si přes zvláštní dobu nenechali přerušit vánoční náladu, ale naopak si darovali opravdové české Vánoce. ♥ Přejeme krásný a poklidný vánoční čas.

 

Šťastné a dřevěné!

 

jaaty_beskydy_vanoce_zima