Video ze světa JAATY


 

Začátky mnohých tvůrců často vedou na prodejní platformy, které sdružují více autorů. Ověří si, jestli jejich předměty obstojí před konkurencí a zjistí, jakou se chtějí vydat cestou. U JAATY tomu nebylo jinak. První zákazníci si nás nacházeli naživo na design marketech, ale také největším online tržišti pro handmade tvůrce fler.cz, kde nás najdete dodnes jako JAA-TY. Tento článek je vzpomínkou na natáčení fler videa.

 

 

jaaty_fler_3

 Rozhovor probíhal v prostoru nad dílnou, kde budujeme budoucí ateliér.

 

JAATY a Můj kreativní svět

 

Pomyslným vrcholem  každého autora na fleru (kromě pozitivní zpětné vazby od spokojených zákazníků)  je natočení fler videa - Můj kreativní svět. Jedná se o krátkou reportáž, kde máte možnost se s autory seznámit více. Video je vždy k vidění měsíc na titulní straně fleru.

 

jaaty_fler_1 

 Každý JAATY předmět začíná kreslením návrhů. 

 

 

Na fleru aktuálně najdete kolem 100 000 tvůrců. Do fler tv se tak dostanou opravdu jen ti nejlepší nebo nejzajímavější z lokální handmade, umělecké, designérské scény. Proto jsme měli ohromnou radost, když nás na podzim oslovili. I přesto, že na fleru nejsme zas tak dlouho.

 

 

jaaty_fler_2 
Kromě nás samotných uvidíte útržky z toho, jak předměty vznikají. Broušení dřevěného motýlku

 

Nabídka, která se neodmítá

 

Kreativní osoby jsou často hloubavé duše ponořené ve svém světě. A aktuální pandemický (ne)čas tyto introvertní tendence ještě prohloubil. Natáčení videa nás tak na okamžik vytrhlo z pracovního procesu. Spojilo se světem tam venku mimo dílnu a lesy. A zachytilo naši podzimní beskydskou náladu roku 2020

 

jaaty_fler_5

Takto uklizeno v dílně opravdu běžně nemáme :)

 

Poznejte svého tvůrce

 

Ve videu nahlédnete do naší dřevo dílny, kde se JAATY předměty vyrábí. Uvidíte útržky, jak vznikají Dřevěná alba nebo tvarovaní dřevění motýlci. Jak probíhá naše partnerská spolupráce a kdo tvoří ♥ JAATY. Jaké jsou naše plány do budoucna a hodnoty. 

 

 jaaty_fler_4

 Spojení toho nejlepšího z ruční práce a moderních technologií.